Er leven enkele tienduizenden mensen zonder wettig verblijf in België. Velen leven hier al 5, 10 soms wel 20 jaar. België is voor hen hun thuis. Ze leven en werken hier en hun kinderen zitten bij ons op school. Maar ze hebben bijna geen rechten. Ze zijn uitgegleden op lange en complexe procedures. Tal van diverse redenen zorgen ervoor dat (voorlopig) een terugkeer naar hun land geen optie is. 

Pax Christi werkt samen met hen door activiteiten op te zetten waar hun verhaal kan klinken. We organiseren voor hun erkenning en voor een duurzame, humane en snelle oplossing voor hun ondraaglijke situatie. 

Meer info: www.paxchristi.be/migratie

Vind jij ook dat elke mens een waardig leven verdiend? Ben je ook verontwaardigd over hoe deze mensen worden uitgebuit en uitgestoten? Wil je meehelpen deze mensen uit de schaduw van onze samenleving te trekken? 

Interesse of vragen?

Wil je graag eens kennismaken en horen wat er momenteel gebeurt? Ben je geïnteresseerd maar weet je niet hoeveel er van je verwacht wordt? Wil je wel meehelpen, maar enkel voor een afgebakend engagement?  Stuur vrijblijvend een mail naar Olivier en bekijk samen hoe je als vrijwilliger de werking kan versterken.