Image
Ouder heteroseksueel koppel aan de laptop

Dag van het Testament - ook voor ons belangrijk

Aankondiging

Op 13 september is het Dag van het Testament. Voor organisaties als Pax Christi is dat een goede gelegenheid om het belang van schenken via een testament in de kijker te zetten! Heb jij er al over nagedacht?

Via een nalatenschap krijg je de kans om je waarden te laten doorleven: dit kan door een goed doel op te nemen in je testament. Voor veel mensen is dat een moeilijke denkoefening, want wie is er nu graag bezig met de eigen sterfelijkheid. Niemand! Maar toch kan het rust brengen om daar vroeg genoeg mee te beginnen. Want wat is er mooier dan dat jij zelf kan beslissen over je centen voor als je er niet meer bent? En daarbij nog eens een goed doel vooruit helpen? 

Pax Christi Vlaanderen is lid van Testament.be en dat geeft jou als mogelijke kandidaat-erflater heel wat voordelen. Je kan bij ons een handige brochure bestellen met alle informatie over erfenissen. Klik hieronder op 'contacteer' en stuur Annemarie Gielen, onze coördinator Fondsenwerving, een mailtje. Zij zorgt ervoor dat jij de brochure eerstdaags in de bus krijgt.

Bovendien kan je bij Testament.be gratis advies krijgen en dat bij elke stap naar het opmaken van een testament waarin je 1 of verschillende goede doelen opneemt. Dit allemaal dankzij ons lidmaatschap.

Lees ook de informatie op onze pagina over Nalatenschap - Laat je waarden doorleven | Pax Christi