Tijdelijk gratis: PeaceCraft game | Pax Christi Vlaanderen

Tijdelijk gratis: PeaceCraft game

Deze solidariteitsactie loopt af eind mei.

Denk je dat jouw smartphone van levensbelang is? Probeer je dan maar eens voor te stellen hoe belangrijk zo’n toestel is wanneer je vlucht voor je leven. Het is je enige connectie met je vertrouwde omgeving in bange tijden. Je enige lichtpunt in donkere gebergtes en de enige die je vertelt in welk land je je bevindt. Mogelijk gemaakt dankzij !Drops.

Met de PeaceCraft game stap je in de schoenen én de smartphone van de Syrische Sara, of de Afghaanse Mohammed. Je beleeft zélf hun reis, van thuisland tot ons land, via de bekendste smartphone-apps: sms’jes, social media, berichtjes, foto’s, maps, enz. Als je batterij en je wifi het onderweg niet laten afweten, tenminste….

De PeaceCraft game is tijdelijk en uitzonderlijk gratis beschikbaar. In ruil vragen we je om een korte vragenlijst in te vullen die ons helpt bij het in kaart brengen van de gebruikers.

Ja, ik wil de game

Tip! PeaceCraft gaat ook Europees. Samen met jongeren en jeugdwerkers uit Slovenië, Turkije en Bulgarije gaan we binnekort rond het thema migratie aan de slag. Kom er hier alles over te weten

Tip2! Check ook zeker het werk van de makers van de game, Poppins & Wayne