TAU organiseert gezinsdag | Pax Christi Vlaanderen

TAU organiseert gezinsdag

Op zondag 9 oktober 2016 organiseert TAU Franciscaanse Spiritualiteit Vandaag een Franciscaanse gezinsdag in Sint-Maria-Aalter.
 
Een melaatse kussen. Dat deed Franciscus, zo wordt verteld. Toestappen op de ultieme outcast. Weerzin overwinnen. Doorheen het gruwelijk verminkte gezicht kijken. Wat dreef hem daartoe?
En wat kan dit verhaal voor ons betekenen? Waartoe roept het ons als mens op?


Pater André Jansen, medebroeders en medewerkers van TAU nemen hun gasten tijdens de gezinsdag mee in het verhaal, en halen het naar het leven vandaag.

Een poppenkastvoorstelling voor groot en klein, een uitdagende lezing en confronterende verwerking voor de ouders, speelse en creatieve inleving voor de kinderen en tot slot een verhalenwandeling met boeiende vertellers doorheen het bos, voor jong en oud. Ook grootouders met hun kleinkinderen zijn welkom!

Nieuwsgierig? Welkom op zondag 9 oktober vanaf 11.30 u. op Domein Menas te Sint-Maria-Aalter!

Minimumleeftijd voor volwaardige deelname is 2,5 jaar. Jongere kinderen zijn welkom, maar er is voor hen geen aangepaste opvang. Deze kinderen zijn tijdens het programma bij en onder verantwoordelijkheid van hun ouders. TAU doet er alles aan dat dit vlot kan verlopen (je kan dus zeker ook indien nodig een reisbedje meebrengen).

Meer info en inschrijvingen op www.franciscaansleven.be/gezinsdag