Katelijn Smets overleden | Pax Christi Vlaanderen

Katelijn Smets overleden

Op 15 juli 2018 overleed Katelijn Smets, na een korte ziekte. Zij was sinds jaren vrijwilliger voor de Vredesweek.

Katelijn was de zus van onze vrijwillige teammedewerker Jeroen Smets. Zij kwam ons elk jaar – zonder fout – meehelpen tijdens de grote massamailings van de Vredesweek. De mooie infobundel met affiche, campagnekrant en bestelformulier van de Vredesweek werd jaarlijks onder meer door Katelijn met zorg klaargemaakt en onder omslag gestopt. Ook voor de editie van 2018, die in juni nog bij duizenden mensen in de bus viel, kwam Katelijn meewerken.

Ieder jaar opnieuw kwam zij ons met veel werklust en een babbel helpen. Katelijn blijft in onze herinnering als een positief ingestelde jonge vrouw. Op 5 juni 2018 is zij bij ons, na de afwerking van de Vredesweek-mailing, opgewekt vertrokken. Dat beeld van haar willen wij graag bewaren. Katelijn was 34.

Het team en de directie van Pax Christi Vlaanderen wensen Jeroen, zijn vader en familie veel sterkte toe in deze droeve periode.

Foto: Team en vrijwilligers van Pax Christi tijdens de Vredesweek-verzending in 2017, met Katelijn en Jeroen achteraan op de foto.