Bruggenbouwers - Hoop ondanks alles | Pax Christi Vlaanderen

Bruggenbouwers - Hoop ondanks alles

In tijden van oorlog en geweld staan groepen tegenover elkaar, de kloof lijkt soms on-overbrugbaar. Maar er is altijd hoop! Dat tonen de bruggenbouwers aan, zij gaan tegen de stroom in en maken het verschil.

Laat je inspireren en word zelf ook bruggenbouwer.

Verslag | PeaceCraft Europe is een Europees project waarbij jongeren samen aan de slag gaan rond de thematiek migratie en vluchtelingen. Dat dit project doorgaat is geen sinecure. De coronapandemie leek hiervoor vakkundig een stokje te steken. Met de nodige flexibiliteit zetten we desalniettemin door!

Aankondiging | Heb je een uitgesproken mening over de thematiek migratie en vluchtelingen? Ben je 16 -23 jaar en kan je niet wachten om ook actie te ondernemen? Dan is PeaceCraft Europe iets voor jou!

Aankondiging | In tijden van oorlog en geweld staan groepen tegenover elkaar, de kloof lijkt soms on-overbrugbaar. Maar er is altijd hoop! Dat tonen bruggenbouwers in conflictgebieden aan. Ga tijdens onze Live Sessions online met enkele van hen in gesprek. Vanaf 22 april, iedere woensdag om 20u

Aankondiging | Met PeaceCraft 2.0 gaan jongeren in Vlaanderen, Bulgarije, Slovenië en Turkije dieper in op de thematiek migratie en vluchtelingen, denken ze na over de spanningen en conflicten, én gaan ze op zoek naar oplossingen.