Zaterdagen van House of Compassion: Wegen naar vrede | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet: Deze wandeling is volgeboekt.

19 september 2020

Op zaterdag 19 september organiseert Vredesstad Ieper een conferentie naar aanleiding van de 75ste herdenking van de atoombomaanvallen op Hiroshima en Nagasaki.

19 september 2020

Tijdens het dakfestival DAKKAN in Antwerpen palmt Gastvrij Antwerpen het dak van Mundo-A in met de prachtige verhalen over thuis zijn en thuis komen, migratie, gastvrijheid, ...

3 oktober, 2020 - 11:00

Zaterdagen van House of Compassion: Wegen naar vrede

In een stad als Brussel spelen verschillende conflicten, het gaat er soms hard aan toe. Maar tenmidden van dat geweld zijn er heel wat organisaties, mensen die op een positieve manier met deze uitdagingen omgaan. We laten ons door hen inspireren om samen aan vrede te werken.

House of Compassion is een nieuwe themakerk rond gerechtigheid en mededogen, ge'thuis'vest in de Brusselse Begijnhofkerk. De vredeswake van oktober staat in het teken van vrede.

Praktisch

Zaterdag 3 oktober van 11u tot 13u30

Begijnhofkerk, Begijnhof 7, 1000 Brussels

Download hier de digitale flyer

Dit evenement komt tot stand dankzij een samenwerking tussen Pax Christi Vlaanderen, InTouch, JES Brussel en het House of Compassion