Agenda

Terug naar overzicht
20 juni 2019

Op Wereldvluchtelingendag - 20 juni - vindt de 7de editie van Gastvrij Antwerpen, een warm en solidair evenement op het warmste plein - de dageraadplaats - van Antwerpen.

22 juni 2019

Op zaterdag 22 juni 2019 kan je in Boom naar 'Hotel Paradiso', een installatie gebouwd door vzw Kaaimannen met theaterspel van U Move 4 Peace.

29 juni 2019

Op zaterdag 29 juni 2019 organiseren Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen een Congo-wandeling in het centrum van Brussel.

20 augustus, 2019 - 20:00

Nadia Nsayi in 'De Preekstoel'

Op 20 augustus 2019 spreekt Nadia Nsayi in ‘De Preekstoel’ in de Sint-Waldetrudiskerk in Herentals.

Heilige Huisjes wil doorheen culturele evenementen en acties en vanuit inspirerende culturele en spirituele bronnen mensen laten kennismaken met het christelijk geloof en aanzetten tot geloofsverdieping.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseren zij elke dinsdagavond ‘De Preekstoel’. Daarin nemen negen sprekers ons mee in hun persoonlijke getuigenis rond geloof: creatief, gedurfd, spiegelend, actueel.

Elke spreker krijgt, telkens vanaf 20 uur, een half uur spreektijd, niet meer en niet minder. Nadien wordt u uitgenodigd in de tuin van de voormalige dekenij om, samen met de spreker, bij pot en pint nog een tijdje na te kaarten. Op 20 augustus 2019 is beleidsmedewerker Nadia Nsayi de spreker op de Preekstoel.

Vroege gasten kunnen vanaf 19.30 uur genieten van de mooie klanken van het orgel van de Waldetrudiskerk.

Meer info over het initiatief en over de andere sprekers vind je in deze folder of op de website van Heilige Huisjes.

preekstoel