Agenda

Terug naar overzicht
4 november 2019

Samen lezen is een heel toegankelijke manier om andere mensen te ontmoeten. Dar Rahman, dienstencentrum De Boskes en Pax Christi Vlaanderen brengen op drie namiddagen mensen samen om naar verhalen te luisteren.

6 november 2019

Wil je weten wat Pax Christi Vlaanderen de komende maanden in petto heeft? Kom dan langs op het Bewegingsfestival in Jabbeke.

15 november 2019

Op vrijdag 15 november 2019 organiseert Pax Christi Vlaanderen een stadswandeling langs plaatsen die symbool staan voor de (vergeten) relaties tussen Antwerpen en Congo.

20 augustus, 2019 - 20:00

Nadia Nsayi in 'De Preekstoel'

Op 20 augustus 2019 spreekt Nadia Nsayi in ‘De Preekstoel’ in de Sint-Waldetrudiskerk in Herentals.

Heilige Huisjes wil doorheen culturele evenementen en acties en vanuit inspirerende culturele en spirituele bronnen mensen laten kennismaken met het christelijk geloof en aanzetten tot geloofsverdieping.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseren zij elke dinsdagavond ‘De Preekstoel’. Daarin nemen negen sprekers ons mee in hun persoonlijke getuigenis rond geloof: creatief, gedurfd, spiegelend, actueel.

Elke spreker krijgt, telkens vanaf 20 uur, een half uur spreektijd, niet meer en niet minder. Nadien wordt u uitgenodigd in de tuin van de voormalige dekenij om, samen met de spreker, bij pot en pint nog een tijdje na te kaarten. Op 20 augustus 2019 is beleidsmedewerker Nadia Nsayi de spreker op de Preekstoel.

Vroege gasten kunnen vanaf 19.30 uur genieten van de mooie klanken van het orgel van de Waldetrudiskerk.

Meer info over het initiatief en over de andere sprekers vind je in deze folder of op de website van Heilige Huisjes.

preekstoel