Nadia Nsayi in 'De Preekstoel' | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
23 januari 2020

Met een groep wijkbewoners uit de Hasseltse wijken Hollandsveld, Katerina of de Kempische Wijk zullen we een voorstelling maken. De voorstelling met situaties uit het dagdagelijkse leven wordt vertoond tijdens Tournée Locale.

25 januari 2020

Sluit je aan bij de Vredeswake op zaterdag 25 januari 2020 om oorlog met Iran te vermijden! 14u op het Europaplein aan Brussel-Centraal.

30 januari 2020

Op donderdag 30 januari 2020 geeft Paul Lansu een lezing in de kerk van oud Waterschei in Genk.

20 augustus, 2019 - 20:00

Nadia Nsayi in 'De Preekstoel'

Op 20 augustus 2019 spreekt Nadia Nsayi in ‘De Preekstoel’ in de Sint-Waldetrudiskerk in Herentals.

Heilige Huisjes wil doorheen culturele evenementen en acties en vanuit inspirerende culturele en spirituele bronnen mensen laten kennismaken met het christelijk geloof en aanzetten tot geloofsverdieping.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseren zij elke dinsdagavond ‘De Preekstoel’. Daarin nemen negen sprekers ons mee in hun persoonlijke getuigenis rond geloof: creatief, gedurfd, spiegelend, actueel.

Elke spreker krijgt, telkens vanaf 20 uur, een half uur spreektijd, niet meer en niet minder. Nadien wordt u uitgenodigd in de tuin van de voormalige dekenij om, samen met de spreker, bij pot en pint nog een tijdje na te kaarten. Op 20 augustus 2019 is beleidsmedewerker Nadia Nsayi de spreker op de Preekstoel.

Vroege gasten kunnen vanaf 19.30 uur genieten van de mooie klanken van het orgel van de Waldetrudiskerk.

Meer info over het initiatief en over de andere sprekers vind je in deze folder of op de website van Heilige Huisjes.

preekstoel