Agenda

Terug naar overzicht
4 november 2019

Samen lezen is een heel toegankelijke manier om andere mensen te ontmoeten. Dar Rahman, dienstencentrum De Boskes en Pax Christi Vlaanderen brengen op drie namiddagen mensen samen om naar verhalen te luisteren.

6 november 2019

Wil je weten wat Pax Christi Vlaanderen de komende maanden in petto heeft? Kom dan langs op het Bewegingsfestival in Jabbeke.

15 november 2019

Op vrijdag 15 november 2019 organiseert Pax Christi Vlaanderen een stadswandeling langs plaatsen die symbool staan voor de (vergeten) relaties tussen Antwerpen en Congo.

22 juni, 2019 - 15:00

Hotel Paradiso

Op zaterdag 22 juni 2019 kan je in Boom naar 'Hotel Paradiso', een installatie gebouwd door vzw Kaaimannen met theaterspel van U Move 4 Peace.

De installatie nodigt bezoekers uit om de ontmoeting aan te gaan met vluchtelingen. Bezoekers worden door een atypische hotelmanager uitgenodigd om plaats te nemen in één van de vier beschikbare hotelkamers in Hotel Paradiso. Een smalle tafel. Familiefoto's. Essentie van een ontmoeting. Uitchecken...

De installatie is voor het eerst te bewonderen op zaterdag 22 juni 2019 op Theater aan Twater, een straattheaterfestival in Boom. Doorlopende voorstelling van 15 tot 19 u.

Praktisch

Tickets kosten 4 euro per persoon per dag in voorverkoop, en aan de kassa 6 euro. Tot en met 16 jaar is de toegang gratis, op vertoon van eID aan de kassa.

Info & tickets

Bekijk het programma