Atomic Flashmob | Pax Christi Vlaanderen
Terug naar overzicht
19 september 2020

Journalist Guy Poppe gidst je door Antwerpen en brengt verhalen over Congo in Antwerpen en Antwerpenaren die banden hebben met Congo. Opgelet: Deze wandeling is volgeboekt.

19 september 2020

Op zaterdag 19 september organiseert Vredesstad Ieper een conferentie naar aanleiding van de 75ste herdenking van de atoombomaanvallen op Hiroshima en Nagasaki.

19 september 2020

Tijdens het dakfestival DAKKAN in Antwerpen palmt Gastvrij Antwerpen het dak van Mundo-A in met de prachtige verhalen over thuis zijn en thuis komen, migratie, gastvrijheid, ...

26 september, 2020 - 15:00

Atomic Flashmob

Dans mee met de eerste Atomic Flashmob van de Belgische Coalitie tegen Kernwapens, op zaterdag 26 september, de internationale dag voor een volledige nucleaire ontwapening.

Ben jij ook bezorgd over de toenemende gevaren van kernwapens? Vind je ook dat die kernwapens uit Kleine Brogel verwijderd moeten worden? Wil je hier aandacht voor vragen bij de regering? Kom dan mee doen met de Atomic Flashmob! Verkleed als zombie kan je je creatieve danstalent de vrije loop laten, terwijl je samen met anderen de reële gevaren van kernwapens onder de aandacht brengt.

We zijn nog op zoek naar zombies die samen willen dansen, mensen om de infostand te bemannen, de actie te filmen en online te delen. Natuurlijk ben je ook welkom om even een kijkje te komen nemen naar de "Atomic Zombies". Als je graag wil meedoen neem dan zeker een kijkje op Nonukes of op Facebook en schrijf je in als deelnemer zodat we je op tijd kunnen contacteren en informeren over de nodige praktische informatie.

In het kader van corona zullen de nodige maatregelen getroffen worden opdat iedereen veilig kan deelnemen aan de actie.

Tot dans!

Praktisch

  • Datum: zaterdag 26 september om 15 u.
  • Locatie: Brussel, exacte locatie nader te bepalen
  • inschrijven via Nonukes.be