Word meter of peter van de Vredesweek

Met uw steun als peter of meter van de Vlaamse Vredesweek kan Pax Christi Vlaanderen haar vredeswerk verder uitbouwen.

Conflict, onrecht en geweld zullen helaas ook in de toekomst steeds realiteit blijven. Dat treft meestal onschuldige mensen, die sociaal vaak zeer kwetsbaar zijn. Pax Christi Vlaanderen legt zich daar niet bij neer! Dankzij de Vlaamse Vredesweek, een uniek en beproefd concept dat jaarlijks vele mensen bereikt, willen wij als vredesbeweging aandacht blijven vragen voor een meer sociale, rechtvaardige en vredevolle wereld: dichtbij en veraf.

Pax Christi Vlaanderen organiseert in 2018 al voor de 29ste keer de Vlaamse Vredesweek. De Vlaamse Vredesweek ontstond in 1990 onder impuls van Pax Christi Vlaanderen en groeide stilaan uit tot een begrip. Elk jaar van 21 september, internationale dag voor de vrede, tot 2 oktober, internationale dag van de geweldloosheid, brengen we een vredesthema onder de aandacht van de publieke opinie en de overheid. Om het vredesthema zo breed mogelijk weerklank te geven, werken we steeds samen met diverse organisaties uit het middenveld.

Meter- of peterschap iets voor u?

Om de Vlaamse Vredesweek ook in de toekomst te organiseren, hebben we niet alleen uw sympathie en morele steun nodig, maar ook uw financiële steun. Dankzij uw steun als meter of peter van de Vlaamse Vredesweek kan Pax Christi Vlaanderen haar werk verder uitbouwen. Wij zorgen ervoor dat uw bijdrage optimaal wordt besteed!

We bieden vijf soorten meter-/peterschap aan en gaven hen vijf kleuren uit de regenboogvlag, symbool van vrede:

  1. ‘blauw meter-/peterschap’ = € 50,00
  2. ‘geel meter-/peterschap’ = € 100,00
  3. ‘rood meter-/peterschap’ = € 250,00
  4. ‘groen meter-/peterschap’ = € 500,00
  5. ‘oranje meter-/peterschap’ = € 1.000,00

Word meter of peter en maak uw gift over op ons rekeningnummer BE41 8939 4403 7310 bij VDK-spaarbank. --> Voor elke gift vanaf € 40,00 ontvangt u een fiscaal attest.

Lees onze privacyverklaring