De Warmste Week | Pax Christi Vlaanderen

De Warmste Week

De dagen worden korter en kouder. Dat betekent dat De Warmste Week in aantocht is. In heel Vlaanderen worden van 18 tot 24 december her en der acties gevoerd voor het goede doel.

Pax Christi Vlaanderen is één van de vele goede doelen die je kan ondersteunen. Kerstmis een tijd van 'vrede op aarde'? Pax Christi zet zich dagelijks in om deze droom ook werkelijkheid te laten worden. Help je ons tijdens de Warmste Week.

Verspreid Vredesvuur

Vijf theelichtjes in een zakje vol glitter vormen de basis van het vredesvuur. Maak ze zelf met een blinkend lintje errond en verkoop ze aan 5 euro, of koop een zakje bij wie ze aanbiedt! Deze vredesvuurtjes staan symbool voor de spirit van vrede, die zeker in de kerstperiode meer aandacht krijgt, maar in feite het hele jaar door aandacht verdient. Iedereen kan werken aan vrede. Laat je dus aanvuren en help mee om het vredeswerk te ondersteunen.

Benodigdheden:

Kant-en-klaar verkrijgbaar in Antwerpen

Het Pax Christi-team en vrijwilligers staan op verschillende plaatsen in Antwerpen om vredesvuurtjes te verkopen. Je kan ze ook afhalen op het secretariaat: Italiëlei 98a, 2000 Antwerpen. Geef een seintje op 03/225 10 00 voor je langskomt of stuur een mailtje naar paxchristi@paxchristi.be.

Warmathon

Ook dit jaar kan je je beste beentje voorzetten voor Pax Christi. Er worden warmathons gelopen door Kortrijk (18/12), Brussel (19/12), Gent (20/12), Antwerpen (21/12), Leuven (22/12) en Beringen (23/12).

Inschrijven kan via deze pagina van De Warmste Week. Selecteer Pax Christi als goede doel en hollen maar!

Vraag een plaat aan

Luister tijdens De Warmste Week naar Studio Brussel en vraag een vredesplaat aan.

Nood aan inspiratie?  Neem een kijkje bij deze Pax Christi-tips.

Organiseer zelf een actie

Heb je zelf een fantastisch idee? Ga ervoor en registreer je actie hier!

Voor praktische ondersteuning kan je contact opnemen met Thomas.